KezdőlapCímlapGyönyörű nő lett Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya

Gyönyörű nő lett Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya

Gesztesi Károly és Liptai Claudia lánya csak úgy tündökölt a menyasszonyi ruhájában.

Liptai Claudia nem gyakran oszt meg részleteket a magánéletéről, de olykor nem tudja megállni, hogy ne büszkélkedjen el a gyermekeivel. A 2020-ban elhunyt Gesztesi Károllyal közös lánya hamar belecsöppent a felnőtt életbe, pedig még csak 17 éves. Gesztesi Panka fiatalon kezdte a modellkedést, a karrierje pedig egyre jobban beindul, hiszen a természetes szépséget imádja a kamera. Idén már felnőttkorba lép a műsorvezető egy szem lánya, így gyakran nehezére esik elhinni, hogy elrepült felettük az idő.

Kétség sem fér hozzá, hogy Panka gyönyörű nővé érett az elmúlt években, nem csoda, hogy az édesanyja lépten-nyomon eldicsekszik azzal, mennyire meseszép a lánya. Claudia ezúttal egy újabb fotót osztott meg róla a legfrissebb posztjában, amely ide kattintva érthető el. Panka éppen menyasszonyi ruhában pózolt, és akárcsak egy igazi hercegnő, olyan lélegzetelállítóan festett a képen.

Panka egy újabb különleges bemutatón. Lenyűgöző, a ruhák és a környezet is. Az én barna hercegnőm – írta bejegyzéséhez a büszke édesanya.