2023.06.09
Félix
Kezdőlap Címlap Gyászol a hollywoodi sztár: rákban hunyt el Tim Roth fia

Gyászol a hollywoodi sztár: rákban hunyt el Tim Roth fia

A család hétfő délután jelentette be, hogy október 16-án, 25 éves korában rákban elhunyt Cormac Roth, Tim Roth fia.

„Békésen, a családja karjaiban halt meg” – írja a család a kiadott közleményben, hozzátéve: Cormac „a végsőkig megőrizte szellemességét, humorát”.

Cormac számos követője küldött részvétnyilvánítást a családnak. A fiatalember nem csak híres édesapja révén volt ismert, de a saját tevékenységének köszönhetően is: remek zenész és producer volt, szakmájának egyik legjobbja, aki rengeteg követővel rendelkezett a közösségi médiában.

Utolsó posztjában Cormac megköszönte követőinek a támogatásukat, és ezt írt nekik: „Nem mindig választhatod meg a sorsodat. Nem mindig választhatod meg a jövődet”.

„Egy fékezhetetlen, vidám, vad és csodálatos gyermek. Csak nemrég vált férfivá. Szeretjük őt. Magunkkal visszük, bárhová is megyünk. A gyász hullámokban tör ránk, ahogy a könnyek és a nevetés is, amikor arra a gyönyörű fiúra gondolunk, akit 25 év és 10 hónap alatt ismertünk” – nyilatkozta a család.

Cormac Roth-ot a szülei, a 61 éves Tim és Nikki gyászolják, valamint a testvérei, Hunter és Tim Jr., illetve a féltestvére, Jack Roth, aki Tim első, Lori Bakerrel kötött házasságából származik.