2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Gyász: elhunyt Onyutha Judit gyerekeinek az apja

Gyász: elhunyt Onyutha Judit gyerekeinek az apja

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Onyutha Judit volt férje, gyermekei apja.

Onyutha Judit 2012-ben vált el gyermekei apjától, Lászlótól, majd a szakítás után ismét rátalát a szerelem. A szakácsként dolgozó Zoltánnal már tíz éve élnek harmóniában, ám nemrég Judit egy kétségbeesett bejegyzést osztott meg a közösségi oldalán, amely azt sugallta, hogy a férfi elhagyta.

Egy, a neve elhallgatását kérő informátor a Hot! Magazinnak elárulta, hogy a családban tragédia is történt: Judit gyermekeinek apja meghalt.

Felfoghatatlan, ami történt! Judit volt férje, Laci elhunyt. A gyerekek édesapja váratlanul szívrohamot kapott– nyilatkozta az informátor a lapnak.

László, az egykori időjós férje, aki 48 évesen hunyt el, köztudottan remek pilóta volt. Az utóbbi években kapitányként teljesített szolgálatot. A tragédiának semmilyen előjele nem volt, ráadásul a pilóták rendszeres orvosi ellenőrzés alatt állnak. Nemrég koronavírus-fertőzésen is átesett.

László és Judit tíz évig voltak együtt, házasságukból két gyermekük született: Panni és Marci. Évekkel ezelőtt azonban a férfi elhagyta, Judit és a gyerekek a családi házban maradtak.

– Túl vannak az első sokkon, Judit most minden erejével a családjára koncentrál és arra, hogy tisztességesen végezze a munkáját. Szerencsére nemsokára jön a nyári szünet, így teljesen a gyerekekre fókuszálhat, akik már elég érettek ahhoz, hogy idővel feldolgozzák a tragédiát – tette hozzá az ismerős.

A lap megkeresésére Onyutha Judit elárulta, szó sincs szakításról, jelenlegi párja, Zoli mindenben támogatja.