2023.03.30
Zalán
Kezdőlap Címlap Gyász: elhunyt a Grace klinike sztárja

Gyász: elhunyt a Grace klinike sztárja

Augusztus 13-án elhunyt Denise Dowse, a Bűbájos boszorkák és a Grace klinika sztárja. A színésznp néhány nappal ezelőtt agyhártyagyulladás miatt került kórházba, majd kómába esett. Halálának hírét testvére tette közzé a Instagramon egy szívszorító üzenet kíséretében. A rajongók összetörtek a sokktól.

A Beverly Hills, 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja 64 éves korában hunyt el, néhány nappal azután, hogy súlyos agyhártyagyulladással kórházba került.

– Nagyon nehéz szívvel tájékoztatok mindenkit, hogy nővérem, Denise Dowse elment, hogy találkozzon családunkkal az örök életben – osztotta meg a gyászhírt Denise testvére, Tracey Dowse az Instagram oldalán.

Denise Dowse 64 éves volt.

Denise leginkább Mrs. Teasley szerepéről volt ismert a ’90-es évek Beverly Hills, 90210 című tinidrámában , amely 10 évadon keresztül futott. Nemrég Denise az HBO Insecurecímű műsorában tűnt fel Dr. Rhonda Pine néven. Ezen kívül rengeteg tévéműsorban szerepelt, számtalan filmben is feltűnt, köztük a Csillagközi inváziósban, a Pleasantville -ben, a Dr. Dolittle 2 -ben, és Rekviem egy álomért című filmben is – írja az E News.