2023.09.26
Jusztina
Kezdőlap Címlap Gyász: 93 évesen elhunyt az imádott színésznő

Gyász: 93 évesen elhunyt az imádott színésznő

A szeretett színésznő, Estelle Harris, aki George Costanza édesanyját, Estelle-t alakította a Seinfeldben, és Krumplifej asszonyságnak kölcsönözte a hangját a Toy Story című animációs filmben, 93 éves korában elhunyt.

Fia, Glen Harris szerint a sztár szombat este természetes halált halt otthonában a kaliforniai Palm Desertben. Már csak hetek választották el attól, hogy megünnepelje 94. születésnapját, ami április 22-én lett volna.

– A legnagyobb szomorúsággal jelentem be, hogy Estelle Harris ezen az estén 18:25-kor elhunyt. Kedvessége, szenvedélye, érzékenysége, humora, empátiája és szeretete gyakorlatilag páratlan volt, és rettenetesen fog hiányozni azoknak, akik ismerték – nyilatkozta Glen.

1928 áprilisában született Manhattanben lengyel bevándorlók gyermekeként, akiknek édességboltjuk volt. Pittsburgh egyik külvárosában nőtt fel, de végül visszaköltözött a nyüzsgő városba, és férjhez ment férjéhez, Sy Harrishoz. A párnak három közös gyermeke született: Eric, Glen és Taryn – írja a Daily Mail.

Bár a színésznő természetes halált halt, 2013-ban műtéten esett át, ugyanis eltávolítottak a szervezetéből egy rákos daganatot.

Indirekt/Blikk