KezdőlapCímlapGubík Ági: "Rám tört a feleslegesség érzése"

Gubík Ági: „Rám tört a feleslegesség érzése”

Gubík Ági nehéz időszakon ment keresztül az utóbbi hónapokban, hiszen tavasszal még arról nyilatkozott, hogy alig van felkérése az őszi időszakra, a színésznő fejében még az is megfordult, hogy teljesen új munka után néz. Ám erre végül nem volt szükség. Ugyanis Ági naptárja egyik napról a másikra megtelt.

Belső vívódásairól és a mögötte álló kétségekkel teli hónapokról dr. Karizs Tamás Dr. Milesz NEWS 24 című YouTube-műsorában beszélt.

  • A feleslegesség érzése nagyon rám tört, bár azt el kell mondanom, hogy ez a Coviddal kezdődött, akkor éreztem ezt először, aztán tetéződött azzal is, hogy a húszéves fiam itt hagyott. Ő most Prágában tanul, aztán Hollandiába megy. Tehát hirtelen rám szakadt egy más élethelyzet – mesélte dr. Karizs Tamás műsorában Ági, akinek nemcsak gyermeke elengedésével kellett szembenéznie, hanem egy szakmai válsággal is, hiszen nyáron még alig voltak felkérései az őszi időszakra.

Pár hónappal ezelőtt még azt gondoltam magamról, hogy a legsikertelenebb ember vagyok a Földön, miközben ha az egész pályámat visszanézzük nagyon színes volt.

Tehát ha most befejezném, akkor is azt mondhatnám, hogy nagyon sok mindent csináltam – magyarázta Ági, aki úgy érzi, hogy végül elengedte a felkérések hiányából fakadó negatív gondolatokat és végül ez segített bevonzani az új lehetőségeket.