KezdőlapCímlapGryllus Dorka és Simon Kornél lepleződött le az Álarcos Énekesben

Gryllus Dorka és Simon Kornél lepleződött le az Álarcos Énekesben

Minden bizonnyal a Csacsi és a Lovag leleplezése okozta a legnagyobb meglepetést a nézőknek és a Nyomozóknak is az Álarcos énekesben. A jelmezek alatt ugyanis Gryllus Dorka és férje, Simon Kornél rejtőztek, akik elmondták a Blikknek, hogyan élték meg a páros kihívást.

– Egyáltalán nem nézünk itthon tévét, tudtunk a műsorról, mert azt láttuk, hogy több színész kollégánk is szerepelt már benne. Így, amikor felkértek, nem hezitáltunk sokáig – kezdte a BlikknekGryllus.

– Nagyon jó kihívás volt, élveztük, hogy Kornéllal közösen dolgozunk, ráadásul így volt egy közös titkunk is. Imádtuk a próbákat, a felvételeket. Bár azt be kell vallanom, a Lovag jelmez olyan nehéz volt, hogy néha este, amikor lefeküdtem aludni, olyan érzés volt, mintha még mindig rajtam lett volna – mondta nevetve a színésznő, aki azt is elárulta, miként élték meg, hogy a Finálé előtt, negyedikként leplezték le őket.

– Talán nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, egy nap két adást veszünk fel. Amikor lement az első produkció azt éreztük, persze jó lenne ott lenni a top háromban, de a kisfiunk pont akkor lett beteg, otthon is szerettünk volna lenni vele estére. Kornél pedig egy éjszakai forgatásról érkezett, és közel két napja nem aludt már akkor. Így tudtam, bárhogy is lesz, örülünk, ha véget érne számunkra a műsor vagy ha továbbjutunk – tette hozzá.

Kornél számára garanciát jelentett a minőségre és a szórakozásra, amikor a műsor kreatív producere, Verebély Marcell kérte fel őket.

– Marci édesapjával, Ivánnal hosszú évekig egy öltözőnk volt a színházban, Marcit kicsi kora óta ismerem. Tudtam, hogy buli lesz a műsor, és vonzó volt a lehetőség, hogy színészként ilyen karakterábrázolás a feladat – kezdte Kornél.

– Az külön izgalmas volt, hogyan kellett kommandózni, beöltözni, bujkálni, az egész olyan volt, mint egy kémfilmben. Jó volt, hogy Dorkával együtt élhetjük meg, közösen hozhatunk létre egy produkciót, sokat nevettünk a Nyomozók tippjein is. Egyetlen dologtól féltem, ugyanis én nem vagyok jó titoktartó. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok magamra, mert csak a két fiunknak mondtuk el, hogy benne leszünk a műsorban. Valamint van két segítőnk, még nekik. A nagyobbik fiunk, Soma is igazi hős volt, mert még az osztálytársainak sem árulta el, büszkék vagyunk rá! – mondta a színész.

Indirekt/Blikk