KezdőlapCímlapGombos Edina elárulta, mi a hosszú házasság titka

Gombos Edina elárulta, mi a hosszú házasság titka

Az egykori műsorvezető idén ünnepli huszadik házassági évfordulóját kubai férjével, akivel már lassan tíz éve az Egyesült Államokban találták meg számításaikat. Edina legújabb videójában most a hosszú, boldog házasság titkait fejtette ki.

Gombos Edina a kubai származású férjével, Alberto Costafredával és gyermekeikkel, Mirandával és Matteóval lassan már tíz éve hátat fordítottak Magyarországnak, hogy az Amerikai Egyesült Államokban vágjanak bele életük egyik legnagyobb kalandjába. A Blikk három évvel ezelőtt elsőként tudta meg, hogy az egykori műsorvezető Miami közelében, a floridai Coconut Creekben talált új otthonra, ahol egy 100 millió forintos tóparti házat vásároltak meg.

A 47 éves volt szerkesztő-műsorvezető azóta is aktív, Itt van Amerika! című YouTube-csatornáján 2019 októbere óta rendszeresen beszámol arról, milyen az amerikai élet, emellett bemutatja Florida szépségeit, érdekességeit, látnivalóit, és hasznos tanácsokkal, tippekkel, bennfentes infókkal látja el az utazni vágyókat. Legutóbbi videójában azonban a magánéletére is kitért Gombos Edina, aki idén már kereken húsz éve boldog házasságban él kedvesével. Ennek apropóján a családanya elárulta, szerinte mi a hosszú, sikeres házasság titka.

– Ahogy telnek az évek, egyre türelmesebbnek kell lenni, hiszen előjönnek olyan dolgok, amelyek korábban nem tűntek idegesítőnek, de ahogy öregszik az ember, jönnek elő a rigolyák. Nőknél a változókorhoz közeledve, a hangulatingadozásokat is nehéz azért kezelni, szóval végtelen türelem kell, de azon túl én meg azt gondolom, kell egy természetes vonzódás is, hogy működjön a kémia két ember között – fogalmazott a műsorvezető videójában, majd arra is kitért, hogy vajon inkább hasonlónak vagy különbözőnek kell lennie a két félnek ahhoz, hogy hosszú távon jól együtt tudjanak működni.

Nem kell, hogy egy habitus, egy karakter legyünk, mi nem is vagyunk egyformák, sőt, nagyon különbözőek vagyunk, és nem is szeretném azt mondani, hogy a mi kapcsolatunk ideális, de ki kell tudni egészíteni egymást és kihozni a másikból a legjobbat. A közös célok is fontosak – tette hozzá Gombos Edina.