KezdőlapCímlapGólyahír: megszületett Freddie második gyereke

Gólyahír: megszületett Freddie második gyereke

Az éneles élete legboldogabb pillanatain van túl.

Megszületett Fehérvári Gábor, azaz Freddie második gyermeke. A népszerű énekes kifejezetten ritkán beszél magánéletéről a közösségi médiában, ezt az is jól mutatja, hogy azt is mindössze pár nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy másodszorra is édesapa lesz, ám a hatalmas örömhírt most kifejezetten gyorsan megosztotta rajongóival közösségi oldalán.

Freddie kisfia ráadásul kifejezetten kalandos úton jött a világra, apukája ugyanis sokáig azon aggódott, hogy zenei kötelezettségei miatt lemarad majd a csöppség első pillanatairól, ám az élet végül úgy hozta, hogy a zenész végig jelen lehetett a csodálatos pillanatoknál.

„A tegnapi reggel folyamán azon méltatlankodtam, milyen peches vagyok, hogy Ármin nem elég, hogy bekésik 3 napot, de pont azt a napot választja amikor koncertünk van.

Így vagy nem lehetek ott, vagy nem érek vissza… Végeredményét tekintve mindegy, a lényeg, hogy lemaradok…

Aztán kora délután azon kaptam magam, hogy a magzatvíz oda, elakadásjelzővel levillogva mindenkit rohanok a kórházba, és a parkolástól számított 1,5 órán belül a kezemben fogom családunk legfiatalabb férfi tagját.

Fejben még az autóban voltam, olyan gyorsan történt minden.

Mire felfogtam, hogy megszületett, indulnom kellett, hiszen a zenekar már a helyszínen várt…

Az odaút furcsa volt és vegyes érzelmekkel teli, de a koncert, a zenekarom, a család jelenléte és a közönség minden szürreális érzelmi hullámvasutat semmissé tett…

Hálás vagyok a tegnapi napért, mindenkinek aki részt vett benne, mert sosem fogom elfelejteni.

Legfőképp neked Dóri, mert a várandósságot és magát a szülést így végigcsinálni rajtad kívül senki sem lett volna képes, és Árminnak aki úgy intézte, hogy Apa még pont ott legyen…” – számolt be a történtekről érzelemdús posztjában a zenész.