2022.10.04
Ferenc
Kezdőlap Címlap Gólyahír: Kökény Attila harmadszor is nagypapa lett

Gólyahír: Kökény Attila harmadszor is nagypapa lett

Hatalmas az öröm Kökény Attila családjában, ugyanis december 6-án megszületett harmadik unokája, Inez baba. Az énekes 46 évesen lett háromszoros nagypapa, sőt, mint kiderült, már úton van a negyedik unoka is!

– A lányomnak, Arankának született meg a kislánya, Inez. Szerencsére mindketten jól vannak – kezdte a Blikknek Kökény. – Császármetszéssel jött világra a kicsi, csakúgy mint tavaly év elején a bátyja, Medike. Most nem lehet bemenni látogatni, de videón már láttam a babát, hát gyönyörű! Nagyon várom már, hogy a kezemben tarthassam, ha minden jól megy szerdán kiengedik őket.

A zenész lányának már két gyermeke van, fiának, Attilának pedig egy, Atika, aki már egy éves.

– A fiamnál jön a második baba, áprilisra van kiírva a menyem. Mondanom sem kell mennyire örülünk. Lesz négy csodás unokám, és még ötven sem vagyok, akár még nekem is lehetne gyerekem, de megbeszéltük a feleségemmel, hogy nem vállalunk többet. Jó érzés, hogy fiatalos, fitt papa vagyok. Mondtam is a gyerekeknek, hogy rajtam nem fog múlni, hogy mindent megadjak az unokáknak, ha kell még húsz évig is színpadon leszek, hogy mindent biztosítsak számukra. Várom már az első karácsonyt, amikor ott lesz a sok gyerek, és a családi nyaralásokat is – tette hozzá az énekes.

Indirekt/Blikk