2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Gólyahír: Britney Spears 40 évesen babát vár

Gólyahír: Britney Spears 40 évesen babát vár

Britney Spears két tinédzser gyermeke után most ismét babát vár. Az örömhírről a közösségi oldalán számolt be.

Britney Spearsnek legutóbb azért gratuláltak a rajongói, mert egy posztjában 28 éves színész párját, Sam Asgharit a férjének nevezte. Az eljegyzésük tavaly szeptembereben történt, de úgy tűnik, ezúttal még magasabb szintre jutott a kapcsolatu, ugyanis a 40 éves popikon boldogan osztotta meg a közösségi oldalán a hírt, miszerint ismét várandós.

„Annyi kilót leadtam a maui-i utamon, hogy csak úgy visszaszedjem. Arra gondoltam: ‘Jézusom… mi történt a gyomrommal???’ A férjem azt mondta: ‘Nem, te bolond, csak a kajától vagy terhes!!!’ Szóval csináltam egy terhességi tesztet… nos, babát várok” – mesélte az énekesnő a közösségi oldalán.

„Nehéz, mert amikor korábban terhes voltam, perinatális depresszióm volt. Azt kell mondanom, borzalmas volt. Akkoriban a nők nem beszéltek róla, egyesek veszélyesnek tartották, ha egy nő így panaszkodik, amikor babát vár… de ma már a nők mindennap beszélnek róla. Hála Istennek, ezt a fájdalmat nem kell titokban tartani. Ezúttal minden nap jógázni fogok” – írta az Instagram-oldalán Britney.