KezdőlapCímlapGeorge Clooney vallomása: egyáltalán nem örült, amikor megtudta, hogy ikrei lesznek

George Clooney vallomása: egyáltalán nem örült, amikor megtudta, hogy ikrei lesznek

George Clooney egy interjúban osztotta kezdeti érzéseit azzal kapcsolatban, hogy ikrek apukája lesz. A gyermekek születésekor már nem számított fiatal apukának a színész, hiszen 56. évében járt. A dupla örömhír hallatán elsőként nem volt boldog, de a kicsik mindenért kárpótolták.

A 61 éves filmsztár pénteken a The Drew Barrymore Show-ban jelent meg, ahol elárulta, hogy „megrémült”, amikor először tudatták vele, hogy feleségével, Amallal ikreket várnak. „Ez nem szerepelt a tervben” – mondta az kicsikról, majd hozzátette: „Amal húgának is ikrei vannak” – írja a People.com.

„Elmentünk arra a dologra a 12. héten, amikor azt mondják, ott van a gyerek, hogy megnézzük a képét” – emlékezett vissza Clooney. „És az orvos azt mondja: ‘Ez egy fiú’. Aztán azt mondja, ‘És lány.’ Én meg: ‘Mi van? ” – magyarázta az apuka.

„Katasztrófa volt. Azt gondoltam, ‘Most szórakozol velem?’ ” – folytatta a színész. „Most meg ez a legnagyszerűbb dolog a világon. Akkoriban nagyon megrémültem.”

Arra a kérdésre, hogy miért félt akkoriban Clooney, a műsorvezető Drew Barrymore-nak azt mondta: „Nos, 56 éves voltam, és ez egyszerűen rémisztően hangzott számomra”.