KezdőlapCímlapGeorge Clooney-t legszívesebben agyonverné a szomszédja

George Clooney-t legszívesebben agyonverné a szomszédja

Nincs jóban a szomszédjaival George Clooney, az egyik meg is fenyegette, ha nem állítja le az építkezést, akkor agyon fogja verni őt, pont olyan erővel, mint ahogyan ő hallgatja az ütvefúrót mindennap.

Hollywood legsármosabb színésze, George Clooney állítólag nem könnyű a természete. A felesége például sokszor az elkerülés stratégiáját alkalmazza vele szembe. Most a Los Angeles-i ingatlanjának szomszédja fakadt ki az újságíróknak a sztárra. A színész ugyanis többszöri felszólítás után sem hajlandó betartani a lakóközösség szabályait, gyakorlatilag fél éve teszi tönkre a környéken élők idegeit a hóbortjával.

Tavaly tavasszal hozzálátott a birtoka mellett lévő telken álló ház felújításához. A több mint egy éve húzódó munkálatok őrületes zajjal és porral járnak, amit Clooney közvetlen telekszomszédjai már megelégelt. A szintén híres – de neve elhallgatását kérő – egyik szomszéd azt üzente a színésznek, ha rövid időn belül nem fejezi be a munkálatokat, akkor agyon fogja verni őt, pont olyan erővel, mint ahogyan ő hallgatja az ütvefúrót mindennap.

Indirekt/Femcafe