2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Gelencsér Timi tuti nem fázik: bikiniben jelentkezett a Paradicsomból

Gelencsér Timi tuti nem fázik: bikiniben jelentkezett a Paradicsomból

Gelencsér Timi még alig tért haza a francia hegyekből, máris újabb helyre utazott el a betegsége után. Szerencsére meggyógyult, így már százszázalékosan indulhatott útnak a a barna szépség. Azt is megmutatta, milyen gyönyörű helyen nyaral.

Gelencsér Timi már rögtön januárban egy kalandos utazással indította az évet, ugyanis több napig a francia hegyekben snowboardozott a Snowattacken. A TV2 riportere azonban pórul járt, mivel egyből utána lebetegedett és orvosi ellátásra szorult. Mint mondta, a reptéri étel okozta ezt az állapotot nála és megmozdulni is alig bírt.

“Az elmúlt két napban a halálomon voltam. Nem bírtam semmit enni és inni. Bármilyen kajára gondoltam rögtön hányingerem lett, még a víz gondolatától is” – ecsetelte a rosszullétével kapcsolatban Timi akkor.

Az egykori szépségkirálynő úgy látszik, már jobban van, hiszen ezúttal egy újabb úti célt szemelt ki magának és már el is hagyta az országot. A legfrissebb Instagram-posztjából kiderült, hogy egy festői környezetben pihen, ugyanis bikiniben jelentkezett be a paradicsomból.

“Télből a nyárba” – írta a fotóhoz a tévés.