2022.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap Gelencsér Timi párducmintás szettben hódít

Gelencsér Timi párducmintás szettben hódít

Gelencsér Timi az utazásai után visszatért az eddig megszokott, pörgős életéhez. Különleges szettben fotózták a modellt.

Gelencsér Timi rendkívüli módon zárta és indította az évet, ugyanis 25 ezer kilométert utazott az elmúlt két hónapban az egykori szépségkirálynő. Maldív-szigetek, Görögország, Ausztria, Gibraltár, Spanyolország és végül Franciaországgal zárta a kalandos utazásokat.

Timi azóta már hazatért, a kézilabda Eb-n is ott volt, majd újra belevetette magát a munkába. Nem akármilyen napjai vannak a TV2 riporterének, hiszen forgatásokról fotózásokra jár és fordítva. Ezúttal egy újabbon vett részt, ahol párducmintás nadrág, illetve egy cső topp látható rajta.

Instagram storyjában is megosztott a kulisszák mögül pár dögös felvételt, amin egy kampányhoz készülnek éppen a képek. Azt is elárulta, hogy szerencsére a mandulaműtétje óta nem hullik már a haja sem, véleménye szerint nála ez okozta a problémát, storyban pedig mutatott egy évekkel ezelőtti képet is, amin még sokkal dúsabb volt az amúgy is gyönyörű hajkoronája.