2022.05.19
Ivó, Milán
Kezdőlap Címlap Gelencsér Tímea: magánélet helyett munka

Gelencsér Tímea: magánélet helyett munka

Csúcsformában van, szépségével, tehetségével hétről hétre elkápráztatja a nézőket a TV2 táncos show-jának háttérműsorában.

Gelencsér Tímea, A Dancefloor és a Dirty Dancing Live műsorvezetője szexibbnél szexibb ruhákban lép a kamera elé, nem csoda, hogy a közösségi oldalain minden egyes bejegyzése alatt ostromolják a férfiak: ezernyi bók, szívecske és dicséret várja a kommentekben. A kéretlen lovagok azonban hiába teszik a szépet, mert Tímea jelenleg annyit dolgozik, hogy az ismerkedés nem fér bele az életébe.

– Szinte az autómban élek. Még a kiskutyámra, Licsire is alig van időm, ha nem lennék olyan szerencsés helyzetben, hogy a családommal lehet, és egyedül kellene ellátnom, komoly gondban lennék. Imádom ugyan, amit csinálok, nem akarok panaszkodni, de ez most tényleg nagyon sűrű időszak. Persze vágyom én is magánéletre, de most a munkáé az elsőbbség – jelentette ki a műsorvezető, aki nem győzte sorolni a kötelezettségeit, amelyekkel év végéig tele van a naptára.

– A Dancing még öt adás, de azzal nem csak aznap van munka, mert a héten számos kulisszák mögé betekintő kisfilmet forgatunk. Az élő adás pedig valóban kemény és fárasztó pár óra, rendszeresen előfordul, hogy bár van előre megírt adásmenetünk, semmi nem úgy történik, ahogy azt kitaláltuk. De ez csak az a munka, amit látnak a nézők. Emellett a karácsony közeledtével egyre több felkérés érkezik, influenszer-feladatok, rendezvények, nemrég Hegyes Bercivel is elhívtak minket táncolni, arra készülni kellett. Számos olyan fotózást és forgatást is bele kell szorítanom a napirendembe, amelyekről most még nem mesélhetek, és akkor még nem is említettem az edzéseket – sorolta Tímea, akinek a mozgásra nem csak azért van szüksége, hogy formában tartsa magát a képernyős és modell munkáihoz.

– Ha nem mozgok eleget, feszült vagyok, és az senkinek sem jó – jegyezte meg nevetve.

A műsorvezetőre a táncos show után sem pihenés vár.

– Két nappal a vége után egy hétre külföldre utazom egy fotózásra, aztán mandulaműtét vár rám, ami szintén nem a pihenést segíti – újságolta Tímea, aki az elmúlt években az Exatlon Hungary pálya melletti riportereként már december végén elutazott a Dominikai Köztársaságba dolgozni.

– Arról egyelőre nem tudok semmit, hogy ez idén miként alakul – titokzatoskodott, amikor erről kérdeztük, de könnyen elképzelhető, hogy a következő hónapokban ugyanúgy be lesz táblázva, mint eddig, vagyis a férfiaknak továbbra is csak vágyakozhatnak utána.

Indirekt/Blikk