2022.10.04
Ferenc
Kezdőlap Címlap Gáspár Virágnak autót hozott a Jézuska

Gáspár Virágnak autót hozott a Jézuska

Bár a családja sokáig nem szerette volna, hogy volán mögé üljön Gáspár Virág, a fiatal lány végül úgy döntött, megszerzi a jogosítványt.

Gáspár Győző ifjabbik gyermeke azóta a felhők felett jár a boldogságtól, ugyanis a napokban átvehette élete első autóját, ám a szülei ettől még nagyon aggódnak érte.

– Két éve volt a nagy balesetünk, amit szinte csak a csodának köszönhetünk, hogy túléltünk. Akkor Bea asszonnyal úgy döntöttünk, Virág nem vezethet, mert féltjük őt. Annyi baleset történik, és sokszor a vétlen autósok járnak pórul – mondta a Blikknek Győző. – Idővel aztán beláttuk, felnőtt a lányunk, nem tilthatjuk meg neki a vezetést. Ügyes, jól csinálja, de akárhányszor elmegy itthonról, mindig aggódunk érte.

Virág maga választotta a csajos, kicsi autót, elmondása szerint egyelőre nem kell neki nagyobb, mivel maximum a szerelmét és a kiskutyáját viszi utasként.

– Büszke vagyok magamra, hogy elsőre sikerült a jogsi. Utána persze, sokat gyakoroltam apával, és egyelőre csak a környéken vezetek, nem megyek messzebb. Jövőre érettségizem, és Budapestre jelentkeztem egyetemre, pszichológiát szeretnék tanulni. Ha felvesznek, sokat járok majd a fővárosba, ezért is jó a kocsi, mert azt tervezem, hogy nem költözöm, hanem egyelőre maradok a családi házban – jelentette ki Virág.

Indirekt/Blikk