2022.05.19
Ivó, Milán
Kezdőlap Címlap Gáspár Evelin is búcsúzott a Survivortól

Gáspár Evelin is búcsúzott a Survivortól

Gáspár Evelin a Survivor legutóbbi kiesője úgy érzi, bebizonyította magának, hogy bármit elérhet, képes legyőzni önmagát is.

Büszke magára, amiért harmincöt napig nem esett ki a Survivorből?

– Igen, mert bebizonyítottam, hogy bármire képes vagyok. Nagyon jót tett az önbecsülésemnek az RTL Klub műsora, és megtanultam, hogy nem szabad alulértékelnem magamat. Már a verseny előtt tudtam, hogy egy belevaló, életrevaló csaj vagyok, de kint rájöttem, hogy emberileg és jellemben is topon vagyok.

Sajnálta, hogy kiesett?

– Igazság szerint megkönnyebbülés volt számomra. A Holtak Szigetére kerülés után tudtam, nincs esélyem arra, hogy visszatérjek a versenybe, ráadásul addigra mentálisan és fizikailag is gyenge voltam.

Mi volt az első dolga, miután elhagyta a szigetet?

– Felhívtam anyukámékat, nagyon jó volt őket hallani. Mire a szállodába értem sietnem kellett, mert a vacsora vége felé jártunk, ezért zuhanyzás nélkül rohantam le enni több mint három hónap éhezés után. Persze, jól el is rontottam a gyomromat. Utána vettem egy forró zuhanyt, a hajamat négyszer mostam meg, és imádtam, hogy végre megfésülködhettem.

Van amit utólag másképp csinálna?

– Nem. Azt gondolom, hogy az embereknek őszintének kellene lenniük. Nekem ami a szívemen az a számon. Nem taktikázom, nem okoskodom, ha valami bajom van, azt elmondom, mások példát vehetnének rólam.

Indirekt/Blikk