2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Gaál Noémi végre elárulta, miért hagyta ott az ATV-t

Gaál Noémi végre elárulta, miért hagyta ott az ATV-t

Nehéz időszakon ment keresztül az utóbbi időben Gaál Noémi. Az időjárás-jelentő a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában mesélt arról, hogy miért távozott az ATV-től.

Gaál Noémi a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában elárulta, utaltak már jelek korábban is arra, hogy nincs jövője a csatornánál.

‒ Bő fél évvel ezelőtt az a kislány, aki most az ATV további csapatát erősíti időjárás-jelentésben, Tótpeti Lili, volt már egy hetet. Tehát kipróbálták és mostanra ez így teljessé vált ‒ magyarázta Gaál Noémi, aki azt is hozzátette, régóta tartott attól, hogy le fog kerülni a képernyőről. “Mindig az volt a fejemben, hogy mi van, ha ez még sincs. Bekerültem egy olyan világba, ahol nem feltétlenül csak rajtad állnak dolgok. Tehát nem a te hozzáállásodon, alázatodon, kitartásodon, tudásodon múlik feltétlen, hogy ott tudsz-e maradni, vagy sem.”

A televíziós munka elvesztése azonban fontos dolgokra világított rá az időjós életével kapcsolatban:

‒ Nagyon sok mindennel terhelt időszakon vagyok túl, a legmélyebb része az édesapám betegsége és az ő halála volt. Egyébként pedig nagyon sokat dolgoztam, azt vettem észre, hogy folyamatosan egy olyan emelt stressz-szinten élek, amit valószínűleg a szervezetem nem fog már sokáig tolerálni. Amikor hosszú ideig, nem hetekről beszélek, nem is hónapok, hanem évek alatt marad el az a pihenés, ami mindenkinek járna, és mondjuk 4-5 órát alszol, kizsigereled a szervezeted, de főleg a lelkedet. Én ezt éreztem – magyarázta Gaál Noémi, akinek a televíziózás mellett két vállalkozása is van: egy Nemzeti Dohányboltot és egy műkörmöskellékekkel kereskedő üzletet vezet.