2022.08.08
László
Kezdőlap Címlap G.w.M. keményen beleszállt a volt párjába

G.w.M. keményen beleszállt a volt párjába

A rapper meglepő dolgokkal vádolja egykori kedvesét.

G.w.M még január elején jelentette be, hogy elhagyja gyermekei édesanyját, Nagy Melanie-t, a kapcsolatuk egyre inkább elmérgesedett. Az előadó előbb a közösségi oldalán jelezte, hogy soha, semmilyen körülmények között nem tér vissza a feleségéhez, akivel aztán márciusban a gyerektartás összegén vesztek össze.

Bár a történtek óta mind a ketten leszögezték, hogy nem a média előtt akarják élni a magánéletüket, G.w.M. most mégis az interneten keresztül üzent Melanie-nak, egészen megdöbbentő dolgokat állítva korábbi szerelméről.

„Te mit képzelsz magadról? Felhív a kislány, hogy át akar jönni, erre azt mondtam, kérdezzen meg téged, de te nem engeded! A következő pillanatban, amikor hazaér a gyerek, kikapod a kezéből a telefont, és azt mondod, hogy majd holnap jöhet, itt aludhat, majd elkezdesz csúnyán kiabálni a gyerek előtt, hogy g*cis k*rva, stb…

Annyira egy gonosz, rohadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot, és összezavarod úgy, ahogy annak idején veled is tette anyukád. Szeretném, ha észhez térnél, és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát, te romlott nő.

A médiát is felnyalod (sztároskodsz), és előadod magad, milyen diplomatikus, kifinomult áldozat vagy, de azt kellene látniuk, ahogyan a gyerekek előtt, vagy kamera nélkül viselkedsz…

Szégyen és gyalázat vagy. Nem tisztellek innentől kezdve, de még anyaként sem tudlak, mert te teszed tönkre a gyerekeim lelkiállapotát, te koholmány!

Tessék, dikh rák, itt a reklámotok megint, ti csövesek.

U. I.: Tudom, hogy nem itt kellene üzennem neki, és még mindig nem akarok kitálalni róla, miért hagytam el, de letiltott és nem hagy más utat. És a kislányom telefonján innentől kezdve nem akarok ilyeneket írni vele, amit ‘ő vett’, ahogy persze, az amg mercit is, amivel az éjszakában járkál a gyerekek mellől” – írta 24 órán át látható Insta-sztorijában a zenész.