KezdőlapCímlapFrohner Fecó máris szakított Evelinnel, akivel a Celebrandi alatt jött össze

Frohner Fecó máris szakított Evelinnel, akivel a Celebrandi alatt jött össze

Úgy tűnt, Frohner Fecóra ismét rátalált a boldogság a Celebrandinak köszönhetően, azonban kapcsolat nem alakult ki Evelinnel. A sztárfodrász lapunknak elárulta, mi miatt.

A Celebrandi utolsó adása több sztárnak is fejtörést okozott, hiszen azzal kapcsolatban kellett meghozniuk a döntésüket, hogy szeretnének-e tovább ismerkedni valamelyik jelölttel. Míg Danics Dóra sikerrel járt, és kibontakozott a szerelem Bence és közte, addig Lukács Miki elengedte a partnere kezét. A Blikk megtudta, hogy Frohner Fecó is Mikihez hasonlóan cselekedett, a sztárfodrász bevatta lapunkat abba, mi miatt váltak el útjaik Evelinnel.

Egyszer még találkoztunk, utána kibuktak olyan dolgok, amik nem engedték, hogy tovább tudjuk vinni, és mondtam neki, hogy legyen vége. A látásmódja nem egyezett az enyémmel, pedig azt gondoltam, hogy több is lehet ebből, viszont alapvető dolgok különböztek. Az értékrendünk sem passzolt – fejtette ki Fecó, aki egyből tudatta a fiatal lánnyal, hogyan érez.

Elmondása szerint Evelin sajnálta, hogy így alakult, de tudomásul vette, hogy nem fog működni. Fecó pozitívan tekint vissza a Celebrandi forgatására, semmit nem bánt meg.

Sokkal bátrabban randizgatok a műsor óta, könnyebben nyitok a komoly kapcsolatok felé. Kanyarban van valami, akár még komolyabb is lehet belőle, de nem szeretnék ettől többet mondani – emelte ki a fodrász.