KezdőlapCímlapFrohner Fecó karrierje kezdetén napi egy párizsis zsömlét evett

Frohner Fecó karrierje kezdetén napi egy párizsis zsömlét evett

Frohner Fecó ma az egyik legismertebb magyar sztárfodrász, ám göröngyös út vezetett a sikerig: karrierje kezdetén annyira ágrólszakadt volt, hogy sokszor még buszjegyre sem telt neki. A fodrász 19 évesen a másodosztályú bajnokságban focizott, ám úgy érezte, nem térül meg a sportba fektetett energiája, ezért a váltás mellett döntött. Rátalált a fodrászszakmára, ami szerelem volt első látásra

– Úgy voltam vele, hogy mindent belefeccölök ebbe a sztoriba, hétfőtől vasárnapig ott álltam a fodrászmesterem mellett, és mostam a vendégei haját. Kaptam ötszáz forintot, és abból vettem meg a párizsis zsemlémet. Soha nem felejtem el, naponta egy párizsis zsemlét ettem – mesélte Hajdú Péter péntek este 19 órától látható, Frizbi című YouTube-műsorában Fecó, akinek nem csak az ételen kellett spórolnia.

– Volt olyan, hogy haza kellett mennem, miután én zártam a kasszát, és nem volt pénzem vonaljegyre. Akkor Kőbányán laktam, a belvárosban dolgoztam, és úgy voltam vele, hogy pénzt biztosan nem fogok kivenni a kasszából, úgyhogy haza kellett sétálnom. Tizenkét óra munka után hazasétáltam Kőbányára a belvárosból, a Bazilika mellől – ecsetelte a fodrász, akinek kifizetődő volt a kitartása, hiszen ma már sikeres vállalkozást üzemeltet, és naponta fordulnak meg sztárok a szalonjában.