KezdőlapCímlapFoci közben sérült meg súlyosan Hajdú Péter - csak mankóval tud járni

Foci közben sérült meg súlyosan Hajdú Péter – csak mankóval tud járni

A műsorvezető, Hajdú Péter egy magánrendelő orvosi ágyáról jelentkezett be Instagram-fiókján, amely mellé különös képeket osztott meg. A felvételek alapján egy biztos: csak mankóval lesz képes járni a következő hetekben. Mi állhat a háttérben?

Hajdú Péter tegnap még aktívan és láthatólag teljesen egészségesen élte az életét a közösségi oldalán, miközben a közte és Lakatos Márk között feszülő vitára reagált, ma pedig már ágynak dőlve fekszik egy magánrendelőben.

A műsorvezető csütörtök délelőtt először két mankóról tett közzé képet a 24 óráig elérhető Instagram-történetében, ami mellé magyarázat nélkül a következő sort véste: Az új barátom

Írta a képen látható orvosi segédeszközre utalva, ami az ágyának támasztva látható a felvételen. A fotón közzétett információk szerint a műsorvezető egy magánrendelőben tartózkodik.

Ezután egy kis idő múlva újabb részletet osztott meg a közösségi platformján követőivel: kiderült, hogy a bal lábával történhetett valami, ugyanis a friss fotón teljesen be van kötve a végtagja, miközben ő maga ágynak dőlve fekszik.

Úgy tudni, tegnap este, egy baráti focimeccsen sérült meg a Frizbi műsorvezetőjének vádlija.