2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Férjhez ment Agárdi Szilvi

Férjhez ment Agárdi Szilvi

Férjhez ment Agárdi Szilvi! Az énekesnő és a vőlegénye boldogan meséltek az 50 fős álomesküvő részleteiről, amit Krakkópusztán tartották meg egy turistaházban. Habár a szervezési folyamatok fárasztók voltak, megérte a sok munka, mert a lagzi fergetegesre sikerült.

Kiderült, hogy először az énekesnő párját, Gergőt kísérte az oltárhoz az édesanyja, majd Agárdi Szilvi következett az édesapjával, aki természetesen nem bírta ki könnyek nélkül. Az édesapa nagyon meghatódott, hogy a lánya férjhez megy.

Szilvi apukája sem bírta ki sírás nélkül. Nagyon megható pillanat volt, amit sosem fogok elfelejteni – nyilatkozta a Story magazinnak Agárdi Szilvi párja, Gergő.

Az énekesnő elmondta, hogy ő is nagyon közelállt a síráshoz, de tudta, hogy a sminkje miatt nem teheti. Az énekesnő a a vonulásunk alatt azonban visszagondolt arra a kislánya, aki önbizalomhiánnyal küzdött, most pedig ott állt az édesapja mellett, és tudta, hogy hamarosan megváltozik az élete.

Sokat küzdöttünk azért, hogy tényleg igazi boldogságra találjunk. A mi történetünk nem került be még egy mesekönyvbe sem, nekünk mégis mesebeli, ami velünk történt – folytatta Agári Szilvi.

Az énekesnő az oltárhoz érve hallotta, hogy a párját rázza a zokogás:

„Azt súgta nekem, hogy gyönyörű vagyok, és hogy el se hiszi, hogy itt állunk. Én próbáltam magam tartani, de belül én is sírtam” – tette hozzá Agárdi Szilvi.

Az énekesnő külön boldog volt, amiért az anyakönyvvezetőjük sokat idézett a Bibliából, ugyanis keresztényként ez nagyon fontos volt számukra. Hozzátette, hogy valóban igaz, ha megvan a szeretet két ember között, akkor minden áthidalható.

„Sosem láttam Gerit, mégis hozzámentem úgy, hogy csak a belső értékeit néztem. Persze mondták, milyen jóképű, de minket tényleg a szeretet köt össze. Elfogadta, hogy én más szeretetet érzékelek a világból, és így szeretett belém” – mondta Agárdi Szilvi.

Az énekesnő elmondta, hogy az esküvő alatt csak egyszer jutott eszébe, hogy nem lát, mert amikor bevonultak azt gondolta, hogy de jó lenne látni, ahogy a könnyek csorognak a férje arcán. Agárdi Szilvi azonban ezután inkább már csak a pillanatokat akarta megélni.

Ha egyszer úgy alakítja az élet, hogy újra láthatok, akkor vissza fogom nézni ezeket a felvételeket, és egészen más aspektusból ugyan, de megélem az egészet – tette hozzá.