2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Férfiakkal birkózik Gregor Bernadett

Férfiakkal birkózik Gregor Bernadett

Premierre készül az Újszínházban Gregor Bernadett, aki a feszített tempójú próbafolyamat és a fellépések ellenére is igyekszik megteremteni a harmóniát az életében.

Mentálisan és fizikailag is csúcsformában van, s most elárulta, mi a titka, hogy képtelenség kibillenteni a nyugalmából, illetve a többórás, komoly fizikai igénybevétellel járó próbákon is képes energikus maradni.

– Január elején kezdtük el próbálni a Czillei és a Hunyadiak című darabot, amelyben az egyik női főszerepet kaptam – mesélte a Jászai Mari-díjas színésznő. – Hamar kiderül, hogy a próbákon erőnlétben is a legjobb formában kell lennem, hiszen van olyan jelenet, ahol szó szerint ölre megyek egy férfivel.

A színésznőnek ehhez életmódot kellett változtatnia.

– Elhagytam a húst és mindennap jógázom. Azt tapasztalom, több az energiám, de szellemileg is frissebbnek érzem magam – árulta el Gregor, aki az előadásban kaszkadőr által betanított koreográfia szerint birkózik az ifjú Hunyadi Mátyást alakító Kazári Andrással. – Egy-egy próbán akár ötször-tízszer is földhöz vágott. A pontosan betanult és kivitelezett mozdulatoknak köszönhetően nem voltam veszélyben, de biztos, hogy az életmódváltás nélkül nem bírtam volna szuflával a bunyót.

Indirekt/Blikk