2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Feltörekvő, fiatal humoristákat keres Dombi

Feltörekvő, fiatal humoristákat keres Dombi

Zsűritagnak állt Dombóvári István, aki a jövő tehetséges stand uposait keresi.

A hamarosan új évaddal érkező Showder Klub előtt két hétvégén keresztül lesz látható a Félőrültek Éjszakája címmel futó tehetségkutató, ahol a jövő tehetségei mutatkoznak be, a fődíj pedig egy szerződés az RTL II műsorában.

– A humorban is nagyon fontos az utánpótlás, és lehet, hogy mi, a ‘régiek’ előbb-utóbb kimegyünk a divatból, de a Showder Klub és a stand up mindig menő lesz. Bár ma már rengeteg felület áll rendelkezésre, hogy a tehetség utat törjön magának, azért a legtöbbük számára még mindig a televíziós műsor a mérföldkő. Én is kétségtelenül ettől a show-tól kaptam országos szintű ismertséget, ami megalapozta a karrieremet. A mai napig hálás vagyok azért, hogy ez így alakult – mondta Dombóvári, aki a Blikknek azt is elárulta, hogy ő mit keres a tehetségekben.

– Nem az érdekel, valaki jó vagy rossz. Az a fontos, hogy mindenképpen legyen valamilyen és megtalálja a saját stílusát. Számomra azok az előadók alkalmasak a pályára, akik az egyediségükkel tudnak meggyőzni, és a produkcióik láttán nincs utánérzésem.

Indirekt/Blikk