KezdőlapCímlapFéltett titkát árulta el Oláh Gergő

Féltett titkát árulta el Oláh Gergő

Oláh Gergő többször beszélt már arról, hogy mélyszegénységben élt a családjával, most azonban feleségével közös estjükön azt is elárulta, mire költötte az első millióját.

Házasságról és a boldogság megtartásáról szóló előadásával járja az országot Oláh Gergő, aki most egy videóban betekintést engedett az egyik előadásukba. A videóban az énekes nevetve idézi fel, milyen érzés volt számára, amikor az első millióját megkapta az X-Faktoros győzelme után, és hogyan érintette ez a családját.

– A nyeremény havi egymillió volt, egy autó és egy álomutazás. Elmesélem az első millióm történetét. Megérkezett az első összeg, csippant a telefon, én pedig annyi pénzt még nem láttam egyben – mesélte nevetve az énekes, aki azt is elárulta, azonnal egy bevásárlóközpontba vitte a családját.

– Fogtuk a gyerekeket, elindultunk, és nem egy bevásárlókocsival mentünk, hanem kettővel. Mondtam a gyerekeknek, hogy azt választotok, amit akartok. Hatalmas dobozokkal és játékokkal jöttünk ki – tette hozzá Gergő, aki azt is elmondta, hogy egészen addig gyakorlatilag nem volt saját tulajdonuk. – Egy kanalunk sem volt. Anyutól és anyósomtól kaptunk kanalakat meg tányérokat. Egy saját bútordarabunk sem volt – mesélte a színpadon.