2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Fekete Dávid felesége megijedt, amikor megtudta: kiengedték férjét a börtönből

Fekete Dávid felesége megijedt, amikor megtudta: kiengedték férjét a börtönből

Fekete Dávid volt felesége, Regina őszintén vallott arról, mit érzett, amikor kiderült, hogy az exférjét kiengedik a börtönből.

A bíróság úgy döntött, az egykori megasztáros, Fekete Dávid távozhat a börtönből, s a házi őrizetét rendelték el. A hír hallatán egykori szerelme és felesége, Regina is nyilatkozott, aki egyáltalán nem örül a bíróság döntésének.

„Őszintén megmondom, kicsit megijedtem, amikor megtudtam, hogy Dávidot kiengedték. Fogalmam sincs, hogy a gyerekeink szempontjából hogyan kezeljem ezt a helyzetet, hogy egy olyan emberrel kell találkozniuk, akit igazán nem is ismernek. Ez a gondolat számomra ijesztő. Tudom, ez csúnyán hangzik, de amikor megtudtam, hogy bent marad a börtönben, akkor egy kicsit örült a lelkem, de most nem vagyok boldog” – kezdte Fekete Dávid volt felesége a Borsnak, aki elárulta, hogyan zajlott az az egyetlen internetes videóhívás, mely létrejött az ikrek és az édesapjuk között az utóbbi majd másfél évben.

Dávid anyukája azt mondta nekem, hogy minden rendben volt, a gyerekek ‘elvoltak’. Dávid örült, hogy látta őket, de a gyerekek a korukból adódóan nyilván nem fogták fel, mi történik, hiszen a találkozás nem személyes volt. Nem kérdeztem erről több részletet, mert általában felkavaró számomra minden, ami Dáviddal kapcsolatos, de mivel a gyermekeim apja, így sosem mondanám azt, hogy ne lássa őket– hangsúlyozta a nő, majd hozzátette: a bíróság döntése nyomán Dávid ezentúl többet találkozhat majd a fiaival, ő azonban nem lát sok esélyt arra, hogy – a biológiai apaságon túl – igazi apjuk legyen a fiúknak.