KezdőlapCímlap"Fantasztikus az a fejlődés, amin Aurelio keresztülment a börtönben"

„Fantasztikus az a fejlődés, amin Aurelio keresztülment a börtönben”

Két év után találkozhatott újra egymással Young G Béci és Aurelio! A rapper először látogatta meg a börtönben barátját, akin örömmel látta, hogy a rácsok mögött teljesen új ember lett.

Bár a két egykori villalakó külön szériában játszott, mégis szoros barátság szövődött közöttük. Rengeteget időt töltöttek együtt, sőt Béci volt az az ember, aki Aurelióhoz sietett Bajára, amikor meghalt az édesapja.

– A fellépések mellett sokat jártunk bulizni, párommal, Norinával is jól kijöttek. Jóban-rosszban ott voltunk egymás mellett. Aztán sajnos ez a kapcsolat megszakadt sok megbeszéletlen probléma miatt, két évig nem is beszéltünk. Amikor viszont kiderült, hogy bevonul a börtönbe, félretettem minden problémát és felhívtam őt telefonon, igyekeztem ebben a nehéz helyzetben támogatni – mesélte lapunknak a rapper, akinek Aurelio azt ígérte, a bentléte alatt ír majd neki levelet, ez azonban elmaradt, így Béci sokáig csak a médiából tudott tájékozódni barátja hogyléte felől.

Nemrég azonban összesodorta az élet egy közös ismerősükkel, aki segített neki abban, hogy fel tudja venni a kapcsolatot Aurelio édesanyjával. Ő és más ismerősök segítségével sikerült Bécinek a múlthéten meglátogatni a börtönben a VV6 győztesét.

– Elképesztő, amit tapasztaltam, hogy tényleg mennyire meg tud törni ott bent egy ember és képes leadni az egójából. Hatalmas öröm volt Aureliót látni és azt is, mennyire megváltozott. Tényleg fantasztikus az a fejlődés, amin keresztülment. Van rendszer az életében, dolgozik és vannak tervei. Rá se ismertem, de nagyon tetszett ez az új énje. Jól is néz ki, kigyúrta magát, csillognak a szemei, jókedvű, mert bízik abban, hogy hamarosan kijöhet. Én azt mondom, bármilyen hibát követett el, megszenvedte és becsülettel végig is csinálta érte a büntetést – mondta Béci.