KezdőlapCímlapFaképnél hagyta feleségét a TV2 sztárja

Faképnél hagyta feleségét a TV2 sztárja

Gerinél elszakadt a cérna, nem bírta tovább és otthagyta Bogit a vacsoránál a Házasság első látásra új részében.

A Házasság első látásra legújabb részében fokozódott az ellentét Bogi és Geri között. A lány már az esküvőn sem volt túl lelkes, majd a nászúton sem igazán könnyítette meg a férje, Geri számára, hogy megismerjék egymást, kinyíljanak egymás előtt. A gyönyörű Ibizán töltött kalandjuk és a romantikus vacsora sem úgy alakult, ahogyan azt tervezték, hiszen több volt a kellemetlen szituáció, mint a boldog pillanat, és úgy tűnt, a feszültség egyre nő a páros tagjai között. Bogi Gerinek szinte minden mozdulatára megjegyzést tett, ezért a hétfői részben a feleség elvitte egy szakértőhöz, aki asztali etikettre tanította a férjet.

Az elmúlt napokban iszonyat sok csesztetést kaptam Bogitól, és már kezd betelni a pohár – mondta morcosan Geri.

Ezt követően vacsorázni indultak, ahol szóba került a kapcsolatuk is. Az újdonsült férj megemlítette, szerinte a kedvese még nem nyit felé egyáltalán, míg Boginak azzal volt gondja, hogy a párja folyton a szavába vág. Összetűzésbe keveredtek, ami annyira elfajult, hogy Geri faképnél hagyta és elviharzott az asztaltól, mire Bogi sírva fakadt.

„Ez van, ha elmondod, hogyan érzel valójában és nem raksz rá filtert, akkor kisétál… De eddig nekem nem mondta, velem mi baja van. Nem mondott semmit, de tényleg! Ne most derüljön ki, hogy neki milyen sérelmei vannak… Álljon belém és mondja meg, hogy szararc vagyok!” – bukott ki belőle két könnycsepp elmorzsolása közt. Geri nem sokkal ezután visszaült az asztalhoz, de még mindig fel volt paprikázva, ezért úgy gondolta, jobb, ha később, higgadtan beszélik meg a dolgokat.

„Most azt érzem, Bogival nem szeretnék se barátkozni, se semmi. Keressen meg engem, amikor tudja, hogy ő kicsoda, mert egyelőre fogalma nincsen. Nyilvánvalóvá vált számomra, amikor a terapeutáknál ültünk, hogy fogalomzavarban van, amikor beszélnie kell magáról ideges, nem magát adja… Nem tudok az ilyen emberekkel mit kezdeni, sajnos. Arra látok esélyt, hogy megbeszéljük és kibékülünk, de nálam elvágta magát. Az ilyen embereket nagy ívben kerülöm a magánéletemben is. Először nézzen magába, utána keressen meg! Ha eddig nem volt fal köztünk, most a kínai nagy fal van” – borult ki Geri a helyzeten. Kedd reggel több figyelmeztetés is kiadott a MET, az erős széllökések miatt szinte az egész országra elsőfokú riasztást adtak ki, 2 vármegye kivételével.