KezdőlapCímlapEzt látni kell: így nézne ki ma a 65 éves Zámbó Jimmy

Ezt látni kell: így nézne ki ma a 65 éves Zámbó Jimmy

Felmerült már Önben a kérdés, vajon hogy is nézne ki Zámbó Jimmy 2023-ban? Nos, tovább nem kell fantáziálgatnia, hiszen egy alkalmazás segítségével kiderült, miként öregedett volna meg a legendás énekes. Nézze meg Ön is, hogyan változott volna!

Zámbó Jimmy január 20-án, azaz ma lenne 65 éves. Ön elgondolkozott már azon, hogy az énekes miként is nézne ki napjainkban? Megtartotta volna hosszú, göndör fürtjeit? Egy applikáció segítségével az RTL Fókusz lerántotta a leplet arról, milyen lehetne az előadó napjainkban. Vajon lennének még koncertjei? Avagy háttérbe vonult volna? Fia elmondása szerint annyi biztos, hogy hatalmas bulival ünnepelné a szülinapját.

„Nos, én továbbra is szeretnék zenész maradni, nem török semmiféle televíziós személyiség, showman szerepére, nem is vágyom rá. Viszont, ha módomban áll, és úgy néz ki, hogy módomban lesz egy olyan műsort prezentálni a közönségnek, a közönségemnek, vagy akik még esetleg nem Jimmy-közönség, egy olyan műsort, egy olyan 120 perces esti blokkot elkészíteni, amiről az emberek azt mondják, hogy ez egy jó este volt, baromi jól éreztem magam” – árulta el a terveit a Király 1999 novemberében.

Ezután viszont vége szakadt a pályfutásának, hiszen 42 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt. A legfiatalabb Zámbó fiú véleménye szerint, ha az édesapja még ma is köztünk lenne, tovább lépkedett volna a sikerlétrán.

Azt gondolom, méltóképpen vonulna vissza ettől a szakmától. Minden lehetséges elismerést bezsebelt volna. A médiaszereplése szerintem elég nagy lenne, valószínűleg foglalkoztatná őt a média. Koncertezne ugyanúgy, élné az életét, velünk lenne rengeteget, imádna minket. Az ő életének egy nagyon szép lezárása lehetett volna. Szerintem ő teljesen más sorsot érdemelt volna – mondta az édesapjáról Adrián.

Az alábbi videón azt láthatja, hogyan festene a 65 éves Jimmy: