2023.06.08
Medárd
Kezdőlap Címlap Ezért csinált botrányt Gáspár Laci egy szórakozóhely előtt

Ezért csinált botrányt Gáspár Laci egy szórakozóhely előtt

Gáspár Laci az Instagram-oldalán reagált a róla terjedő durva videófelvételre, amely egy szórakozóhely előtt készült a balatonfüredi éjszakában.

Gáspár Laci összetűzésbe keveredett valakikkel egy balatonfüredi szórakozóhely előtt. Az énekest a származása miatt támadták, és elég durva konfliktushelyzet alakult ki.

Az esetről készült videót itt nézheti meg.

Gáspár Laci a történtekkel kapcsolatban az Instagram-oldalán korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban szólalt meg. A Blikk-kel pedig annyit közölt, hogy az alábbiakon kívül mást nem szeretne mondani az ügyről:

„Köszönöm szépen annak, aki felrakott egy szóváltást rögzítő videót egy közösségi oldalra, legyen ettől boldog. Az a helyzet, hogy most láthattátok, milyen vagyok, amikor a származásom miatt belém kötnek, bántanak, és a feleségemet is aszájukra veszik. Sajnálom, hogy egy szórakozóhelyen ilyen megtörténhet egy kellemes estén, amikor szórakozni, kikapcsolódni szeretnénk. Én nem akartam senkit megbántani, de van olyan szituáció, amikor ki kell állnom magamért, magunkért. Béke és szeretet!”

A sztori ide kattintva érhető el 24 órán keresztül.