2023.02.01
Ignác
Kezdőlap Címlap Ez okozta valójában Kirstie Alley halálát

Ez okozta valójában Kirstie Alley halálát

Kirstie Alley-t gyászolja a filmvilág, ugyanis a Nicsak, ki beszél? című ikonikus filmek sztárja szerettei körében elhunyt a minap. Az az információ már napvilágot látott, hogy rákkal küzdött, de most az is kiderült, milyen rákban halt meg a sikeres művésznő.

Ahogy reggel a Blikk is beszámolt róla, 71 éves korában elhunyt a Nicsak, ki beszél? című filmek sztárja, Kirstie Alley. A kétszeres Emmy-díjas színésznő gyermekei tudatták a nyilvánossággal, hogy szeretett édesanyjuk a rákkal vívott küzdelem után eltávozott az élők sorából. Egykori színésztársa, John Travolta is megemlékezett a partneréről, megjegyezve, hogy Kirstie-vel igazán különleges kapcsolata volt, és biztos benne, hogy találkoznak még.

Most kiderült az, is hogy pontosan milyen betegségben halt meg az édesanya. Kirstie képviselői megerősítették a People-nek, hogy vastagbélrákkal harcolt. A családja azt mondta, hogy csak nemrég állították ki a diagnózist, ugyanis erre a daganatra “néma gyilkosként” szoktak hivatkozni, mert a tünetek gyakran nem jelentkeznek.

Ez magyarázza, hogy miért vitte el ilyen gyorsan a tehetséges művésznőt. Továbbá fény derült arra is, hogy csak a betegek egyharmadánál diagnosztizálják az első szakaszban, amikor a rák még 90 százalékban gyógyítható. Azt egyelőre nem tudni, hogy Alley rákja milyen stádiumban volt, de azt igen, hogy a tampai Moffitt Cancer Centerben kezelték, majd a családja körében hunyt el.