2021.06.15
Jolán, Vid
Kezdőlap Címlap Ez igen: 2-0-ra győzött a Tankcsapda a Covid ellen

Ez igen: 2-0-ra győzött a Tankcsapda a Covid ellen

Koronavírus gyanú miatt vizsgálták a Tankcsapda tagjait és a zenekar egész stábját. Az első és a második gyorsteszt eredménye mindhárom zenésznél, illetve további 21 kollégájuknál is negatív eredményt mutatott.

A tesztek előzménye, hogy vasárnap este Tatabányán lépett volna fel a Tankcsapda és már épp úton voltak a helyszínre, amikor váratlan hírt kaptak: kiderült, hogy pár napja egy olyan személlyel érintkeztek, akiről bebizonyosodott, hogy kapcsolatba hozható a koronavírussal és már karanténba is került. A zenekar azonnal döntött: lemondták a vasárnap esti tatabányai fellépést. Minderről a banda dobosa, Fejes Tamás, illetve a gitáros Sidlovics Gábor egy videóban tájékoztatta a közönséget a Tankcsapda Facebook-oldalán, egyúttal azt is megígérték, hogy az elmaradt bulit mindenképp pótolni fogják.

A két koronavírusteszt mindenkinél negatív lett tagjánál, így nincs akadálya, hogy a hétvégén Kisújszálláson, illetve Egerben folytatódjon a Tankcsapda turnéja. Közben az elmaradt tatabányai koncertnek is megvan az új időpontja: a csapat szeptember 27-én pótolja a bulit.

Indirket/Blikk