2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Eszenyi Enikő soha többé nem nyilatkozik magyar újságnak

Eszenyi Enikő soha többé nem nyilatkozik magyar újságnak

Szinte rá sem ismerni Eszenyi Enikőre, aki életének nagy pillanatait egykor bátran osztotta meg az újságokkal, sőt, számos címlapos interjút adott, ugyanis ma már minden ilyen kérést elutasít: elmondása szerint nem nyilatkozik többé a magyar lapoknak.

Három évvel ezelőtt hatalmas botrány robbant ki Eszenyi Enikő körül, miután megszólaltak a Vígszínház színészei a traumákról, amelyeket a színésznő, a színház igazgatója okozott nekik. A következő ciklusra beadott pályázatát vissza is vonta, majd jó időre eltűnt a fővárosi színpadokról, és inkább vidéken és külföldön rendezett darabokat. Most azonban ismét Budapesten játszik: a Játékszín egyik előadásában, a Csodálatos vagy, Júlia! című darabban vállalt főszerepet.

A színésznő azonban aremek szerep ellenéresem szeretne nyilatkozni, ugyanis – mint kiderült – elhatározta: többé nem nyilatkozik magyar lapoknak – derítette ki a Best Magazin.

A közösségi oldalán azonban nem ennyire zárkózott, számos érdekes tartalmat oszt meg magáról és a munkájáról. Egy, a Csodálatos vagy, Júlia! bemutatója előtt készült videóban úgy fogalmaz: Tudjátok, hogy régen nem adtam interjút, és tudjátok, bármit írnak, azt nem én mondtam.