KezdőlapCímlapErotikus videó terjed a neten Opitz Barbiról

Erotikus videó terjed a neten Opitz Barbiról

Egy igen kompromitáló videó került nyilvánosságra Opitz Barbiról, melyen meztelenül látható a gyönyörű énekesnő.

Méltatlan és igen kellemetlen helyzetbe hozta az exe Opitz Barbit, ugyanis az aranytorkú énekesnőről felkerült az internetre egy videó, melyen meztelenül látható. Opitz Barbi szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben válaszol a róla kiszivárogtatott privát felvételekre:

„Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem.

Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy beszélni szeretnék erről, mert fel akarom hívni mások figyelmét is arra, hogy legyenek óvatosak abban, kinek szavaznak bizalmat.

Illetve, ha sajnos mégis hasonló eset történne veletek is, azt tanácsolom nektek, bátran forduljatok a rendőrséghez, hogy velük együtt megtehessétek a megfelelő jogi lépéseket. Én is eszerint cselekszem most. Számomra felfoghatatlan egy ilyen cselekedet, hiszen én senkivel sem tenném meg ugyanezt” – közölte Opitz Barbi