KezdőlapCímlapEnnyi volt: véget ér az ország népszerű sorozata

Ennyi volt: véget ér az ország népszerű sorozata

Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója elmondta, hogy bár a sorozat búcsúzik, annak szereplői közül némelyeket még viszontláthatnak a nézők.

Közel tíz év után, 2022 novemberében az Éjjel-nappal Budapest elköszön a nézőktől. Az RTL – a német Berlin- Tag & Nacht alapján gyártott – sorozata, amely 2013. február 11-én indult, keverte a fikció és a reality elemeit. A Margit körúton lévő albérletben kezdődött, ahol több, teljesen eltérő élettörténettel és háttérrel bíró fiatal lakott együtt, a történeteket pedig barátságok, szerelmek, a mindennapokban való helytállás feladatai szőtték át, izgalmak, érzelmi viharok, elszakadások és újra egymásra találások vagy akár komoly akció jelenetek közepette.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója elmondta, hogy bár a sorozat búcsúzik, a szereplői közül némelyeket még viszontláthatnak a nézők.

„Amikor az Éjjel-Nappal Budapest elbúcsúzik, addigra már közel tíz éve lesz a képernyőn. Nagyon szép kort élt meg, így eljött az idő, hogy átadja a stafétát új, frissebb formátumoknak. A sorozat nem csupán a képernyőn és online ért el sikert, de szereplői közül többen kiemelkedtek és más műsorokban, műsorvezetőként is bizonyítottak, mint például Nádai Anikó, Joe vagy Lali. A nézőknek a jövőben is lesz lehetőségük találkozni a sorozatból megismert kedvenceikkel, mivel néhányan jó eséllyel feltűnhetnek más műsorokban” – idézi a csatorna közleménye a programigazgatót.

Bár idén novemberben elbúcsúzik az Éjjel-Nappal Budapest, a nézők addig is láthatják az RTLII-n minden hétköznap 21:30 órai kezdettel, ám az epizódjai egy nappal korábban már megtekinthetők az RTL Most+ kínálatában, illetve visszanézhetők az RTL Moston.