KezdőlapCímlapEnnyi volt: Kárpáti Rebekáék búcsúztak a Nyerő Párostól

Ennyi volt: Kárpáti Rebekáék búcsúztak a Nyerő Párostól

Kárpáti Rebekát és kedvesét, Frohner Fecót meglepte, hogy nekik kellett távozniuk a Nyerő párosból, ám nem sokkal kiesésük után kiderült, újabb esélyt kapnak a bizonyításra.

– Bár végig próbáltunk úgy tekinteni az egész műsorra, mint egy játékra, azaz nem akartuk véresen komolyan venni, nem tagadom, megcsapott, amikor kiestünk. Kudarcként éltük meg – mesélte Rebeka, aki elárulta, bizony volt, akiben csalódott az RTL Klub show-műsorában. – A szavazásnál L.L. Juniorék mellett Molnár Gusztiék döntöttek úgy, hogy nekünk kell hazamennünk. Nem volt jó érzés szembesülni ezzel, ugyanis mi Gusztiékat korábban bent tartottuk a játékban, sőt, jóban is voltunk.

Az élet azonban hamar meghozta Rebeka és Fecó számára a visszavágás lehetőségét, ugyanis – a korábban kiesett párosokkal együtt – visszatérhetnek a villába.

– Nagyon fura lesz látni Gusztiék arcát, amikor visszamegyünk – mondta. – Igazság szerint először meglepett, hogy újra játékba kerülünk, de utána felszívtam magam és úgy tekintettem rá, mint egy újabb esélyre, hogy bizonyítsunk. Ráadásul így lehetőségünk nyílik elvarrni a szálakat, illetve rendezni az esetleges konfliktusokat a többiekkel.

Indirekt/Blikk