2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Énekiskolát nyitott Takács Nikolas

Énekiskolát nyitott Takács Nikolas

Tizenkét évvel ezelőtt az X-Faktornak és a mentoroknak köszönhetően indult el Takács Nikolas karrierje, az énekes pedig most megpróbálja továbbadni a tudását.

Az énekes, aki elvégezte a Pozsonyi Állami Konzervatórium klasszikus ének és a Kőbányai Zenei Stúdió dzsessz-ének szakát, most maga is tanárnak áll, nyitott egy énekstúdiót.

– Kibéreltem egy kis termet, ami a mellékhelyiséggel együtt tizenegy négyzetméteres, de úgy gondolom, hogy a célnak tökéletes – árulta el Takács Nikolas, aki szeretné továbbadni a lehetőséget, amelyet ő is megkapott. – Azért kezdtem el ismét tanítani, mert úgy gondolom, az utánpótlás nagyon fontos. Fontos, hogy minél felkészültebben lépjenek a színpadra a zenészek, az énekesek. Ez olyan szakma, ami örök képzést igényel, az értékeket megtartva tudni kell fejlődni, megújulni – magyarázta az énekes, aki a saját koncertjein is szeretne lehetőséget adni a tanítványainak.

– Mivel aktív énekes vagyok, van lehetőségem arra, hogy fellépjek és koncertezzek, és ha a helyszín lehetőséget ad, megpróbálom a közönséghez is eljuttatni azokat a tehetséges énekeseket, akikkel dolgozom. A lehetőség ugyanis nagyon fontos, és ha visszagondolok arra, hogy én mennyit kaptam, úgy érzem, nekem is meg kell adnom az esélyt erre a tehetséges embereknek – jelentette ki a 35 éves sztár.

Indirekt/Blikk