2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Sztárok Emma Watson saját magával jár

Emma Watson saját magával jár

A Harry Potter-filmek női főszereplője ugyan szingli jelenleg, de keresi élete párját nagy erőkkel.

Emma Watson a brit Vogue címlapsztorija, köszönhetően hamarosan érkező új filmjének, a Little Womennek. A színésznőt még gyerekként ismertük meg a Harry Potter-szériából, de kénytelenek leszünk elárulni a kellemetlen igazságot, hogy tavasszal tölti a 30-at már. Ő nem érti, mi ebben a nagy dolog, de mi sokkal öregebbnek érezzük magunkat tőle. Elmondta, hogy ennek kapcsán elég sok nyomást helyez az emberre a társadalom.

Ha nincs még saját otthonod, nincs férjed, nincs gyereked, és 30 leszel, miközben nem vagy még egy biztos, stabil pontján a karrierednek, és még még mindig csak próbálod kitalálni a dolgokat, az elképesztően sok szorongással jár – mondta a szép színésznő..

Watson egyébként most nem jár senkivel, de elárulta, hogy szokott randikra járni. Sokáig nem igazán hitt benne, hogy szinglinek lenni kielégítő, de mostmár oké vele.

Sose hittem ebben a boldog szingli dologban. Biztos voltam benne, hogy ez kamu. Hosszú időbe telt, de mostmár boldog tudok lenni így is. Főleg, hogy önpárkapcsolatnak hívom – közölte Emma. Szóval ha bárki kérdi, és nem akarod azt mondani, hogy szingli vagy, mond nyugodtan azt, hogy csodálatos emberrel jársz, aki történetesen pont te vagy. Hivatkozz nyugodtan Emma Watsonra.