2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Előállították a rendőrségen Opitz Barbi barátját

Előállították a rendőrségen Opitz Barbi barátját

Családja kétségbeesve kereste Opitz Barbi énekesnőt, ugyanis hosszú ideig nem érték el a lányt. Testvére péntek este közölte, hogy megtalálták, de az ügy egyre rejtélyesebb.

A Blikk megkeresésére a rendőrség közölte, 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vidékre menjen vele.

A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi is megjelent. „Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van” – írta a rendőrség, azt is közölték, hogy az ügyben személyi sérülés nem történt és Opitz Barbarát a rendőrök tanúként hallgatják ki.

Barbi egyik barátja a Blikknek elárulta, hogy a pár eddig is sokat veszekedett.

  • Nagyon heves vitákat szoktak lefolytatni, többször szóba került a szakítás is. Úgy tudom, hogy Albert féltékenysége okozza a legtöbb problémát, aki már a szakítás hallatán olyan szinten kétségbeesik, hogy teljesen elveszíti a fejét. Ugyanakkor Barbi is sokszor bánt vele durván, még tettlegességig is elfajult a köztük lévő feszültség – mesélte a neve elhallgatását kérő barát.