2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Elmaradt Majka tegnap esti koncertje: ez áll a háttérben

Elmaradt Majka tegnap esti koncertje: ez áll a háttérben

Majka szomorú hírrel jelentkezett a fehérgyarmati rajongóinak, ugyanis a ma esti koncertjét váratlanul le kellett mondania. Út közben tett közzé egy videót, melyben elmagyarázta, hogy mi miatt nem tud ma színpadra lépni.

Majka nagyon zsúfolt időszakot tudhat maga mögött, ugyanis a nyári turnéját hiába nem Curtis-szel folytatja, ugyanúgy kíváncsiak rá az emberek, így rengeteg városban lép fel nap mint nap. Kétség sem fér hozzá, hogy fergeteges bulikat szokott adni, különleges látványvilággal, kiváló hangulattal és táncosokkal. Legutóbb ráadásul még egy menyasszonyi fátyolt is a fejére húzott a nagy parti közepette.

Most azonban egy kevésbé boldog hangvételű videóval jelentkezett be a követőihez. Mint mondta, csak megfelelő minőségű koncertet szeretne adni, amilyet megszoktak és el is várnak tőle a fanok, ezért a fehérgyarmati buliját kénytelen volt lemondani ma este. Kiderült, hogy a technika sajnos nem felelt meg az elvárásoknak, ezért kellett lefújnia.

“Sziasztok! Rettentően sajnáljuk, de ma este nem tudunk Fehérgyarmaton találkozni. Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak amire nekünk, és nektek szükségetek van. Nagyon sajnáljuk. Reméljük minél hamarabb találkozunk a fehérgyarmati közönséggel. Béke” – közölte a kellemetlen hírt.