2023.02.08
Aranka
Kezdőlap Címlap Hoppá: ellopták Young G feleségének személyazonosságát

Hoppá: ellopták Young G feleségének személyazonosságát

A rapper kedvesének adatait pénzért árulják az interneten.

Ismeretlen elkövetők ellopták Young G Béci felesége, Mészáros Norina személyazonosságát és Instagram-oldalát, amivel óriási kárt okoztak, illetve okozhatnak az egykori villalakó családjának.

Béciék ugyanis nem csak közösségi oldalként, hanem egyfajta vállalkozásként is használják a platformot, így különösen bosszantó, hogy a tolvajok csak bizonyos összeg kifizetéséért cserébe hajlandóak visszaadni a tulajdonosoknak.

„Ellopták Mészáros Norina személyazonosságát, egyben az Insta-oldalát feltörték! Afrikai számról írnak neki a telefonjára, hogy fizessen és visszaadják! Reméljük, sikerül a problémát megoldani, addig is figyeljetek ti is erre oda, hogy veletek ne forduljon elő” – számolt be a hírről 24 óráig látható sztorijában a saját közösségi oldalán Béci, majd a következőt üzente a követőinek:

„Éppen ott tartunk, hogy valaki árulja Norina oldalát.Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyenbe belekeveredik az ember, és mondom úgy, hogy mindenféle biztonság megvolt rá, hogy ez ne forduljon elő és tessék mégis.Próbáljuk visszaszerezni, ti meg nagyon figyeljetek oda, hogy kinek és mit válaszoltok, bár nekünk nem volt semmi előjele, de ha nektek van, akkor valahogy állítsátok meg. Borzasztó” – mondta kétségbeesetten az előadó.

Indirekt/Blikk