KezdőlapCímlapElképesztő népharag zúdult Berkiékre a pénzért megnézhető szülés miatt

Elképesztő népharag zúdult Berkiékre a pénzért megnézhető szülés miatt

Kommentelők százai estek neki a sztárpárnak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi úgy döntöttek, hogy élőben közvetítik közös gyermekük születését. A nagy eseményt akkor követhetik majd az interneten rajongóik, ha kifizetik az 1490 forintos díjat. Valószínűleg jó páran lesznek majd, akik valóban kifizetik az online streamre ezt a kis összeget, olvasóink többsége azonban nem fogadta kitörő örömmel, Berkiék bejelentését.

A kommentszekcióban jó páran akadtak akadtak, akik nem tetszésüknek adtak hangot, a Blikk összegyűjtött közülük egy párat, vannak nagyon erős vélemények közöttük.

– „Ennél mélyebbre már tényleg nem lehet jutni.

Teljesen megdöbbentem.

Eddig azt hittem hogy csak ennyire gátlástalan és a pénzért bármit megtesz, de most már biztos, hogy súlyos személyiségzavara van. Berkinek és ezek szerint az asszonynak is. Aki kiárulja a saját szülését,a gyermeke világra jöttét, a legbensőbb pillanatait, az beteg elméjű.”

– „Pont annyi esze van mindkettőnek amennyi látszik. De majd ha válásra kerül a sor, milyen jó megvesztegetési eszköz lesz ez Mazsikának, hogy az „egész ország” ilyen kiszolgáltatott helyzetben látta.”

– „Ugyan már ez már túlzás, kinek mi köze van hozzá?? Ez intim dolog szerintem és az anya egyébként is kíván szolgáltatva ebben a helyzetben, nekem pl nem hiányzott volna, hogy a páromon kívül más is ott legyen a baba születésénél! Már jó módjukban nem tudnak, mivel foglalkozni, tiszta szégyen, ez már brutál durva!”

– „Szánalmasak, mi lesz a következő? Pénzért fogja árulni az asszonyt?! Egyébként mindegy a legszebb legmeghatóbb pillanatokat kiárulják ennél nincsen lejjebb!!!!!! Megérdemlik egymást örökre!!!!”

– „Ki kíváncsi rá? Nemsokára szülni fogok miért is nem jutott eszembe ezt pénzért meghirdetni??? Mert senkire nem tartozik! Mi lesz a következő? A méhlepény bemutatása vagy a 10 cm-re kitágult hüvely fényképe? Elmebetegek..”

– írták az olvasók, akik között olyan is akadt, aki inkább a kórházat és az orvosokat vonná felelősségre a streamelés miatt.

– „Én a kórházzal, sem értek egyet, legyen az akár magánkórház. Az orvosok is hibásak, hogy engedélyeznek egy ilyen intim pillanatot!!! Szégyen.”

A hozzászólók között persze akadt olyan is aki egyetért a sztárpár akciójával, igaz mint jelezte ő sem kedveli Berkit.

– „Nem az ő szégyene, a sok hülye embere aki majd fizet érte meg sztárolja..hülye lenne nem kihasználni a sok balf*sz embert!!!! Egyáltalán ki mit tud szeretni egy ilyen képmutató emberben!!!

Indirekt/Blikk