2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Elképesztő dolog miatt marad el Gáspár Zsolti holnapi esküvője

Elképesztő dolog miatt marad el Gáspár Zsolti holnapi esküvője

Hiába készült gőzerővel Gáspár Zsolti az esküvőjére, valami baj történhetett, ugyanis a lazgi elmarad. A Farm VIP gazdája korábban büszkén újságolta, hogy augusztus utolsó szombatján oltár elé áll gyermekei édesanyjával, Ménivel, a ceremóniára mégsem kaptak meghívót azok a hírességek, akiket Zsolti korábban említett, hogy mindenképpen ott lesznek a vendégek között.

– Olvastuk, hogy lesz a nagy lagzi, és hogy szeretnék, ha mi is ott lennénk, de se meghívó se semmi nem jött. Nem is értjük az egészet – mondta a Blikknek Zsolti egyik ismerőse.

Az ifjabb Gáspár fivér 27 éve vette el kedvesét, Ménit, s bár korábban arról mesélt a tévés, hogy megújítják a fogadalmukat, a Blikk megtudta, hogy valójában nem is házasok, ezt Zsolti is elismerte a lapnak.

– Korábban elváltunk, aminek az volt az oka, hogy nem értettük meg egymást. Nem láttuk a közös jövőnket, de a válás után is jóban maradtunk, majd két, külön töltött év után rájöttem, hogy ő életem szerelme – mondta a Blikknek korábban Zsolti, akit most is megkérdeztünk arról, hogy miért marad el az esküvő.

Bár nem kívánt nyilatkozni, elmondta, hogy csúszik a lagzi, mivel pár ruha és szükséges dolog nem érkezett meg időben, ezért kellett egy másik időpontra tenni a szertartást, ám nem árulta el, hogy mikor mondják ki újra a boldogító igent, amely után ismét hivatalosan is férj és feleség lesznek gyermekei édesanyjával.

Indirekt/Blikk