2022.06.30
Pál
Kezdőlap Címlap Elképesztő dolgokat mondott George Michael haláláról az exe

Elképesztő dolgokat mondott George Michael haláláról az exe

Kenny Goss öt év után beszélt exe, George Michael haláláról, bevallva, hogy próbálta megmenteni a népszerű énekes életét.

Mint ismert, a Wham sztárja, George Michael 2016 karácsonyán, 53 éves korában hunyt el szívbetegségben. Most volt párja, Kenny Goss egy exkluzív interjúban beszélt a legenás zenész haláláról, s azt mondta, ez kicsit sem sokkolta a szeretteit. Arról is beszélt, hogy a kapcsolatuk ideje alatt folyamatosan aggódott George-ért, valamint azt is elmondta, hogy részben a kábítószer-fogyasztás és az alkoholizmus miatt szakítottak.

– Mindannyian számítottunk arra, hogy meghal. Annyi időt töltöttem vele, és rettenetesen aggódtam érte. Mindig azt mondta, megmentettem az életét. Szerintem ez egy kicsit sok, de tényleg megpróbáltam… sajnos, nem sikerült – mondta.

Kenny úgy jellemezte az énekest, mint az egyik legőszintébb embert, akivel valaha találkozott, ám soha nem tartotta magát jóképűnek, de azt tudta, hogy tehetséges és jó dalszerző.

– Mindig próbáltam emlékeztetni, vagy elmondani neki, hogy nagyon jól néz ki, és hogy milyen jóképű. A világ egyik legcsodálatosabb embere volt – tette hozzá.

A kapcsolatukról beszélve Kenny bevallotta, hogy George volt a nyitottabb kettejük közül, ráadásul volt párja azért választotta őt, hogy az anyja kedvében járjon.

– Az volt a véleménye, hogy az anyja és én nagyon hasonlítunk. És sok tekintetben ez igaz is volt. Azt mondanám, én sokkal inkább a szabályok szerint élek, mint annak idején ő. Egyáltalán nem vagyok ítélkező. Igyekeztem mindig mellette lenni, és ezt ő is tudta – vallotta be.

Kenny a múzsája volt George-nak, a Where I hope you are című számot például az énekes bevallása szerint a szakításuk ihlette – olvasható a Daily Mail oldalán.

– Igazán jó és szeretetteljes kapcsolatunk volt. Még csak nem is haragudtunk egymásra, amikor szakítottunk. Ő volt életem szerelme. És azt hiszem, én voltam élete szerelme is – zárta le Kenny a beszélgetést, akinek a mai napig nagyon hiányzik volt párja.