2023.01.28
Károly, Karola
Kezdőlap Címlap Eljött a nagy nap: megnősült Young G

Eljött a nagy nap: megnősült Young G

Eljött a nagy nap a magyar rapper számára, mától hivatalosan is férj és feleség lesznek párjával.

Young G, azaz Béci és Mészáros Norina számára a 2021-es év sok megpróbáltatást hozott, ám úgy döntöttek, hogy az új esztendőben megerősítik a köteléküket és összeházasodnak. Mint az ismert, tavaly májusban született meg a magyar rapper és kedvese első gyermeke, ám a kis Rebeka Nina azonnal inkubátorba került, majd az édesanyát többször meg kellett műteni, de mára mindketten jól vannak. A nehézségek ellenére nem volt kérdés, hogy kitartanak egymás mellett és az esküvőjükre a mai napon sor is került.

– Nem szeretek jegyben járni. Az egész jegyességnek nem szeretem a kultúráját. Van egy pár ismerősöm, akik mondogatják folyton, hogy „már öt éve jegyben járunk a párommal”. Szerintem ennek az ég világon semmi értelme. Itt van a Norina. Szeretem őt, vele akarok lenni. Nem öt év múlva akarom az ujjára húzni a gyűrűt, hanem amint csak lehet – mesélte a a Borsnak Béci, aki előzetesen néhány részletet is elárult a nagy napról.

Nem lesz nálunk semmilyen nagy hacacáré. Elvégeztem minden kötelező feladatot. Kikértem Norinát az apjától, hála istennek nem volt kifogása az ellen, hogy elvegyem a lányát. Voltam öltönypróbán, kedvesem is felpróbálta a ruhát. Mondanám, hogy gyönyörű a ruha, de én ugye nem láthatom az esküvő előtt. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szép lesz, hisz a – akkor már – feleségem viseli majd. Ezen felül, nem szeretnénk nagy bulit csapni. Körülbelül 20 ember lesz vendégül látva, bár akkor már lehet sokat is mondok. Jelen helyzetben csak pár dologra van szükségünk. A családra, kisgyerekünkre és egy kellemes hegedűszóra, ami megalapozza majd az este hangulatát. Ha minden a helyére kerül, akkor majd gondolom elmegyünk egy lakatlan szigetre és megosztjuk a szerelmünket a nagyvilággal is. Elsősorban ez nem másoknak, hanem magunknak szól – mesélte Béci, aki ma az Instagram-oldalán a sztorijai közt közölte rajongóival, hogy szeretnék kiélvezni a házasságkötés szépségeit, ezért a közösségi médiában ma nem posztolnak majd a ceremóniáról.

Indirekt/Blikk