2023.05.29
Magdolna
Kezdőlap Címlap Eljegyezték Yvonne Dedericket

Eljegyezték Yvonne Dedericket

Yvonne Dederick újra férjhez megy: a Luxusfeleségek sztárja, aki megtalálta a boldogságot, egy orvoshoz készül hozzámenni.

Yvonne kezét dr. Károlyi Zoltán kérte meg, a hírt pedig a Facebook- oldalon közölték, ahol kommentekben számos gratuláció érkezett.

Dr. Károlyi Zoltán főorvos a Budai Egészségközpontban, ortopéd-sebészként praktizál, de a főváros mellett Miskolcon is dolgozik. Az, hogy a Luxusfeleségek szereplője nem egyedülálló, már régebben kiderült, ám Yvonne eddig egyáltalán nem posztolt titokzatos párjáról. Úgy tűnik, egy gyűrű elég motiváció volt ahhoz, hogy nyilvánosságra hozza vőlegénye személyét.

Yvonne 2018-ban vált el előző férjétől, közel húsz évi házasság után. Új társának kilétét eddig titokban tartotta, csak a közeli ismerősöknek mutatta be Zoltánt.

Az üzletasszonynak három gyermeke van, akik már mind felnőttek, róluk gyakran oszt meg képeket az Instagram-oldalán. A korábbi válást jól viselték, s valószínű, hogy édesanyjuk jövendőbelijével is megtalálják majd a közös hangot.