KezdőlapCímlapEljegyezték a Sztárbox csinos bokszolónőjét

Eljegyezték a Sztárbox csinos bokszolónőjét

Hivatalosan még nem jelentették be, azonban a csillogó meseszép gyűrű az ujján arról árulkodik, hogy megtörtént a lánykérés.

A 31 éves magyar színésznő 2022-ben megnyerte a Konyhafőnök VIP-t, de számtalan más produkcióban szerepelt már, és legutóbb Madarász István Tündérkert – Kísértések kora címre hallgató történelmi sorozatában kapott szerepet, amit tavaly október 13-án mutattak be a Duna Televízión, de már a Netflixen is elérhető. Dobos Evelin Palotsai Annát, Báthory Gábor erdélyi fejedelem feleségét alakítja a szériában, ami a nézők körében igen népszerűnek számít.

Most azonban már az is elképzelhető, hogy Dobos Evelin hamarosan a való életben is kipróbálhatja magát a feleség szerepben, ugyanis a Ripost kiszúrta, hogy azokon a képeken, amiket legutóbb megosztott a közösségi oldalain, a gyönyörű színésznő ujján egy szemet kápráztató gyűrű díszeleg. A lap szerint ráadásul nem is olyan régen történhetett az eljegyzés, mert Evelin a decemberi thaiföldi nyaralásuk óta hordja a szóban forgó ékszert, így lehetséges, hogy szerelme, Kovács Dániel Richárd ezen az egzotikus vakáción tette fel a nagy kérdést.

Dobos Evelin és kedvese, aki Nádai Anikó exférje, tavaly óta alkotnak egy párt, és mi is megírtuk korábban, hogy a színésznő nagyon jó kapcsolatot ápol szerelme előző házasságából született gyermekével, Patrikkal, sőt még a két hölgy is jó viszonyban vannak egymással.