2023.09.26
Jusztina
Kezdőlap Címlap Egymással balhéztak a Kihívók az Exatlon All Starban

Egymással balhéztak a Kihívók az Exatlon All Starban

Pap Dorci felszólalt az indulatosság ellen, mert úgy gondolta, a csapattársai nem megfelelően reagálták le a vesztes futamaikat.

Az Exatlon All Star tegnapi adása feszült helyzeteket szült a Kihívóknál. A Bajnokok csapat nagy fölénnyel, két nyertes szettel hozta el a végleges győzelmet, így ők térhettek vissza a villába. Az ügyességi játékban legtöbbször egy hajszálon múlott, hogy melyik játékos kerül ki győztesen, ezért nagyobb feszültség uralkodott a kékeknél, mint általában.

Rozs Geri az egyik elvesztett futama után nem bírt uralkodni az érzelmein, valami elpattant nála, ezért az ügyességi játékhoz tartozó golyókat teljes erőből elhajította. Később sem tudott lenyugodni, annyira zavarta, hogy nem hozott pontot. A csapat nem nézte jó szemmel, többen is felszólították arra, hogy próbáljon meg nem veszélybe sodorni másokat.

Később Pap Dorci fel is hozta a faházban a pályán történteket, ugyanis nehezményezte, hogy Geri mellett Huszti Kata is kikelt magából, majd az arcába ordított, mert nem érezte jónak magát az ügyességi feladatban. „Ha beleszakadok se tudom megcsinálni… nem vagyok idegbeteg, csak közöltem egy tényt!” – kiabálta a futama után Kata.

– Ezt a kirohanósdit valahogy próbáljuk már meg kordában tartani, mert tudom, én megértem, nagyon rossz. Nekem is van, hogy egyszer-egyszer nagyon bosszant egy vesztes futam, én is kiborulok, de nem szólok úgy oda senkinek, nem ordítok senkinek az arcába, nem dobom el az ügyességi eszközt, senki felé nem irányul ez a düh belőlem – szegezte neki Dorci, mire Kata azt válaszolta, két hónapban egyszer neki is ki kell adnia a feszültséget.

Indirekt/Blikk